Skip to content

Ik had een lastige thuissituatie, ik kon niet meer thuis wonen en kwam hierdoor bij een kamertraining terecht. Het ging helaas niet goed op de kamertraining, ik moest hier weg.
Omdat ik weg moest bij de kamertraining werd ik dakloos, ik was zwervend en ik was ten einde raad. Via vrienden had ik gehoord van R75, ik heb me hier aangemeld voor hulpverlening.
Alle mensen bij R75 zijn heel open en willen je heel graag helpen. R75 is voor mij een stok achter de deur om dingen op te pakken. Ik liep overal tegenaan, op R75 kon ik terugvallen met elke vraag die ik had. Bij mij ging dat om huisvesting, school, werk, inkomen, eigenlijk maakt het niet uit wat. Waar mijn ouders me niet meer konden helpen kon R75 dit wel.

Iedereen die bij R75 werkt is er om je te helpen. Ze zijn altijd bezig met je, ook buiten de afspraken om. Ik kan alles vertellen bij R75, iedereen is enthousiast en ze willen echt dat je vooruit gaat.
Toen ik geen vast adres had bood R75 me tijdelijk een briefadres aan, ze hielpen me bij het aanvragen van een uitkering zodat ik in ieder geval inkomen had.
Op dit moment heeft R75 mij geholpen om een tijdelijke plek voor mezelf te vinden, ik ben hier super blij mee, het brengt me vooral rust en vrijheid.
Vanuit de rust die ik kreeg toen ik een kamer had gevonden kon ik naar een opleiding of werk zoeken. Op dit moment ben ik aan het werk en wil ik komend schooljaar aan een opleiding beginnen. Ik neem nu de tijd voor mezelf en ik wil gaan starten met therapie om de dingen die ik heb mee gemaakt te verwerken.

Toen ik bij R75 kwam voelde ik begrip voor mijn situatie, ik voel me gezien zonder dat er geoordeeld wordt.

Back To Top